Cornucopia?

Aktuellt

Bostadsinbrotten föll till nya rekordlåga nivåer - men en polisregion går åt andra hållet

Enligt BRÅ:s preliminära statistik över polisanmälda inbrott i bostäder, så föll dessa till nya rekordlåga nivåer per capita. Det finns do...

2009-08-31 18:14

Fem dagar kvar

På lördag händer det. Är du beredd?
Nedanstående kommentarer är inte en del av det redaktionella innehållet och användare ansvarar själva för sina kommentarer. Se även kommentarsreglerna. För att din kommentar inte automatiskt ska raderas måste du sedan 28:e juni 2019 finnas på en VITLISTA. Skriv med kvalitet och följ kommentarsreglerna, så kan du komma in på listan. Ytterligare anonyma signaturer som unknown etc kommer inte att godkännas. Att vara vitlistad betyder inte att kommentaren stöds av bloggen, bara att kommentatorn når över en viss lägsta kvalitet och inte bryter mot reglerna. Genom att kommentera samtycker du till att din kommentar, tidsstämpel, profillänk och pseudonym sparas av Googles Blogger-system så länge det är relevant, dvs så länge blogginlägget är publicerat.

8 kommentarer:

 1. Ojdå - nytt grepp av Cornu! Ska vi tro på en lite cliffhanger varje fram till lördag?

  SvaraRadera
 2. Handlar det måhända om bloggens första födelsedag och det utlovade modeinlägget? Väntar med spänning!

  /gocilyze

  SvaraRadera
 3. Ska du köra Bockstensturen?

  SvaraRadera
 4. Ska gå upp tidigt på lördag =) Är det Modeinlägget vi alla väntat på hoppas jag ;)

  \PD

  SvaraRadera
 5. Inlägget? Inläggen! Med start lördag slår jag om från att vara den blog jag varit, till att bli en ytlig modeblogg. Åtminstone på lördag.

  Foton kan utlovas. Äkta dålig mobilkamera kvalitet och allt. Eller kanske inte?

  Vem vet? Vad är det som kommer ske? Vad för hemligheter kommer avslöjas, vad för produkter kommer presenteras, och vilka erfarenheter kommer vi dra av detta?

  Leverantörer som inte vill få skit kastade på sig sätter lämpligen in mutor på mitt PayPal-konto, [email protected]

  SvaraRadera
 6. Ojoj, ska bli intressant att se om Cornu seglar förbi Blondin-Bella, Kissy och allt vad "förebilderna" heter nuförtiden!

  SvaraRadera