Cornucopia?

2008-11-23 20:25

Vilket land överger euron först?

Skulle ni, kära läsare, mot förmodan vara representativa för svenska folket skulle resultatet i riksdagsvalet bli enligt följande:Den nya riksdagen skulle alltså bestå av moderater, folkpartister, centerpartister, socialdemokrater, miljöpartister, sverigedemorater och piratpartister.

En borgerlig allians av (m) + (fp) + (c) skulle inte få egen majoritet utan behöva söka stöd hos (mp), (s), (pp) eller (sd). En möjlig utväg är alltså att skrota allt vad FRA och IPRED heter och få stöd av (pp), men i övrigt kunna föra vilken politik de vill. Jämför man med förra veckan undersökning, så har moderaterna gått framåt, centern tappat (antagligen på förräderiet mot valprogrammet via bla FRA- och IPRED-lagen). Övriga partier är i stort sett oförändrade, dvs (v), (mp) och (s), medan det är (pp) och (sd) som stulit röster.

Intressant.

Veckans fråga blir vilket land som först går ur EMU som ett resultat av rådande finanskris? Rösta här ute till höger.

Som vanligt kan jag inte se vem du är, eller var du sitter när du svarar.
Nedanstående kommentarer är inte en del av det redaktionella innehållet och användare ansvarar själva för sina kommentarer. Se även kommentarsreglerna, inklusive listan med kommentatorer som automatiskt kommer raderas på grund av brott mot dessa.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar