Cornucopia?

Aktuellt

Säkerhetsfunktionerna i Revolut - skaffa kort och få 200 kronor

Detta inlägg är reklam för Revolut . Om du använder denna länk för att registrera dig för ett konto och kort får du 200:- SEK insatt på ditt...

2008-11-14 07:40

Tokbörserna vänder uppåt

Vi fick se ett rejält tokrally i USA igår, ca plus 6.5% från att ha legat på minus.

Tokyobörsen stiger den med nu på morgonen, med över 4%.

Jag står fast vid att börsen fortfarande inte bottnat, man ser inte varaktiga bottnar med så här kraftiga rörelser, utan först när vi får se lugn handel under en längre period. Stora rörelser är ett tecken på en sjuk marknad och börs.
Nedanstående kommentarer är inte en del av det redaktionella innehållet och användare ansvarar själva för sina kommentarer. Se även kommentarsreglerna. För att din kommentar inte automatiskt ska raderas måste du sedan 28:e juni 2019 finnas på en VITLISTA. Skriv med kvalitet och följ kommentarsreglerna, så kan du komma in på listan. Ytterligare anonyma signaturer som unknown etc kommer inte att godkännas. Att vara vitlistad betyder inte att kommentaren stöds av bloggen, bara att kommentatorn når över en viss lägsta kvalitet och inte bryter mot reglerna. Genom att kommentera samtycker du till att din kommentar, tidsstämpel, profillänk och pseudonym sparas av Googles Blogger-system så länge det är relevant, dvs så länge blogginlägget är publicerat.

2 kommentarer:

  1. Håller med om att börsen är sjuk och den kommer falla mer.

    MEN NU SKA VI VARA POSitIVA och njuta av detta rally!

    /B.S

    SvaraRadera
  2. Börsen har blitt alldeles snurrig. Det dramatiskt nya är den våldsamma volatiliteten på Wall Street, som normalt är stabilaste. Vad kan vara förklaringen?Stockhomsbörsen bara måttligt upp. Säljläge nu min åsikt.

    SvaraRadera