Cornucopia?

2017-09-21 18:19

Aktuella topplisteplaceringar för Höstsol

Efter att ha flängt runt i Baltikum har jag anlänt till Stockholm, vilket dock innebär en massa möten och sociala åtaganden, så ni får nöja er med aktuella topplisteplaceringar för Höstsol så länge medan jag mellanlandar i lägenheten på Södermalm.

Bjuder på ett foto från någonstans i Baltikum, rensat för tid, geodata och geolokaliseringspunkter i omgivningen.
Det ser ganska stabilt ut på topplistorna, med få förändringar. Höstsol tappade föga överraskande två punkter på den officiella veckoförsäljningen enligt Förläggareföreningen och ligger nu på sjunde plats före Anders de la Motte på plats #8.

Höstsol som inbunden kostar 189:- SEK hos Bokus och 189:- SEK hos Adlibris.

Som nedladdningsbar ljudbok kostar Höstsol 147:- SEK hos Adlibris och 147:- SEK hos Bokus eller DitoBokon tar 145:- SEK.


Aktuella topplisteplaceringar (i skrivande stund när det gäller Adlibris, som liveuppdaterar)

Återkommer kanske med vettigare blogginlägg senare ikväll, men mer sannolikt i morgon. Sedan kommer jag vara hemma ett tag och höja kvaliteten på bloggen tills på torsdag, när bokmässan drar igång och kvaliteten sjunker igen.

Kremls propaganda-TV intervjuar Aurora-motståndare

En intressant inblick i hur Kremls propaganda-TV arbetar är att man nu kontaktat personer man tror till nätverket Stoppa Aurora för att intervjua och kabla ut i sin propaganda. Av misstag har de tillfrågat mig. Förfrågan följer nedan.

Rysslands finaste fredsvänner i sina telnys.

Nya drönare stör Aurora

Intrången med okända (=främmande makts) drönare (UAV) fortsätter. Nu har en större vingdrönare om 4 - 5 meters vingspann siktats över Öland och läsare rapporterar om egna siktningar av UAV:er runt Slite. Svenska militära fordon ska också stoppat en öststatslastbil vid Åkersberga och sedan fått hjälp av polisen.

2017-09-20 16:45

Lotta Lexén: Orimligt att staten bjuder medelklassen på utlandsresor

Den absolut viktigaste miljöfrågan är att begränsa antalet människor på jordklotet, t ex genom att varje kvinna högst skaffar två barn. Det är skrämmande att se att en regering med Miljöpartiet nu höjer barnbidraget och i praktiken bjuder medelklassen på två utlandssemstrar om året. Författarkollegan Lotta Lexén skriver om detta i Expressen.

SVT har överlevt sig själv - dags att banta kraftigt - en kanal duger

SVT har överlevt sig själv och är en rest från gamla DDR-Sverige, där inget kunde ske utan att staten godkände det hela. Nu när tvångsfinansiering ska införas är det dags att kraftigt banta SVT till minsta nödvändiga för att säkerställa samhällsinformation och totalförsvarsfunktioner. En kanal räcker och finansieringen bör kapas med åtminstone 80%.
Kommersiell TV levererar bättre kvalitet än statstelevisionen.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...