Cornucopia?

2017-01-03 16:57

Martin Jacobsson (I fablernas land) blir ny Slöseriombudsman

Martin Jacobsson, mer känd som satirtecknaren bakom I fablernas land, som tidigt lanserade här på bloggen 2015, tillträder som ny Slöseriombudsman åt Skattebetalarnas förening. Därmed tar han över brickan efter min tjänstgöring som SlösO under 2016.
Martin Jacobsson är liksom undertecknad hemmahörande i Västsverige, rent av från Skaraborg, och följer därmed legendariske tidigare SlösO Martin Borgs fotspår (och mindre legendariske undertecknande) som boende ute i de av regeringen i Stockholm beskattade provinserna. Kanske är det en fördel att ha ordentligt avstånd till köttgrytorna i huvudstaden för att kunna syna slöserierna?
Allt ljus på Martin Jacobsson, stående mellan tidigare slöseriombudsmannen Martin Borgs
och Jordbruksaktuellts Richard Axdorff.
Martin kommer lyfta Slöseriombudsmannen till nya nivåer och jag önskar honom all framgång i detta tyvärr alldeles för nödvändiga arbete med att exponera missbruket av skattepengar.

/Lars Wilderäng, Slöseriombudsman 2016
Nedanstående kommentarer är inte en del av det redaktionella innehållet och användare ansvarar själva för sina kommentarer. Se även kommentarsreglerna, inklusive listan med kommentatorer som automatiskt kommer raderas på grund av brott mot dessa.

3 kommentarer:

 1. Skulle nog säga att det största slöseriet med skattebetalarnas pengar sker på ganska lokal nivå. Bandyhallar, fotbollsarenor, badhus/äventyrsbad, travbanor utan trav etc.
  Även om staten slösar så är nog kommunerna bra mycket värre relativt storleken.

  SvaraRadera
 2. Intressant val av tröja Borgs har gjort. Han signalerar att han lever ett dubbelliv och fantiserar om att störta staten. Slöso är GRU's lakejer alltså?

  SvaraRadera
 3. Hej, tror att du syftar på min namne? Eller är en svart t-shirt bärare av ovanstående dolda budskap?

  Vänliga hälsningar, Martin Borgs

  SvaraRadera

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...