Cornucopia?

2016-09-29 12:22

Upp till 50% rea på Hotels.com

Dags att passa på att boka höstens och vinterns hotellvistelser? Hotels.com kör just nu en rea på upp till 50%, inklusive på hotell i Stockholm eller för den delen resten av världen. 
48 hour sale Image Banner 630 x 300

Detta inlägg är mycket riktigt reklam.
Nedanstående kommentarer är inte en del av det redaktionella innehållet och användare ansvarar själva för sina kommentarer. Se även kommentarsreglerna, inklusive listan med kommentatorer som automatiskt kommer raderas på grund av brott mot dessa.

8 kommentarer:

 1. Menar du att stockholmarna ska sälja sina överprisade lägenheter och bo på hotell istället? ;-)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Det blir nog billigare så...

   Radera
 2. Tack för förtydligandet med att det är reklam ;).

  SvaraRadera
 3. Tack för förtydligandet med att det är reklam ;).

  SvaraRadera
 4. För en enda gångs skulle hittade jag en 50% rabatt på Hotel.com i Bryssel. Men på Booking.com var rabatten 67%. :-)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Är det inte Booking.com som säljer hotellnätter som redan är bokade av andra? Inte konstig att det blir billigt då, men inte heller speciellt värdefullt.

   Radera
  2. Jo, det har hänt. Men inte så ofta att det är katastrof. Men det är surt att behöva betala 300 Euro för ett rum när man bokat en månad tidigare för 140.... Annars så köper Hotel.com av booking.com men de vill ofta ha förskottsbetalning. Booking.com betalar du på hotellet vid utcheckning (oftast - alla har olika rutiner ).

   Radera
 5. Men de har ju i princip stående 50% erbjudande, de spammare om det hela tiden men det är alltid bara på hotell man inte vill på vid tider man inte är intresserad av.

  SvaraRadera

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...