Cornucopia?

2016-02-13 21:22

Istället för Mello - intervju med mig i Pod 72

Tydligen pågår den sk "Mello" just nu. Istället för Mello kan ni dock välja att lyssna på en intervju med mig hos Patrik Oksanens podcast Pod 72.
Patrik Oksanen på Folk & Försvars konferens i Sälen.
Intervjun spelades in i början av januari i skinnsoffan framför den öppna spisen på Högfjällshotellet i Sälen under Folk & Försvars rikskonferens i Sälen. Handlar väl en del om preppning, Ryssland, försvar och sånt.

Ni hittar Pod 72-avsnittet här. Om inte annat - på med hörlurarna så slipper ni höra Mello om övriga hushållet har sämre omdöme än ni.

Nedanstående kommentarer är inte en del av det redaktionella innehållet och användare ansvarar själva för sina kommentarer. Se även kommentarsreglerna, inklusive listan med kommentatorer som automatiskt kommer raderas på grund av brott mot dessa.

2 kommentarer:

  1. Öhh, ser riktigt inbjudande ut, men....

    SvaraRadera
  2. Vad är Mello? Va, Melodifestival?! Låter knappast som några melodier i mina öron av det man tvingas höra på radion varje år vid den här tidpunkten.

    Både Podd72 och MSB's "om krisen kommer" är trevliga program att lyssna på. Och vi är säkert många som ser fram mot att få preppa in den nya boken från Lars.

    SvaraRadera

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...