2012-12-10

Så vad tror ni om börsen denna veckan?

Det mesta ser ut att peka på att börsen öppnar uppåt idag.


Amerikanska S&P-500 stängde upp jämfört med europeisk stängning och terminen ligger fortfarande högre än vid Stockholmsbörsens stängning.

I Asien och de asiatiska tidszonerna är börserna svagt positiva, med +0.07% för japanska Nikkei, +0.25% för Hong-Kongs Hang Seng, +0.59% för Singapores Straits Times och Australiens All Ordinaries stiger 0.14%.

Kort sagt, försiktigt upp i öppningen, men sedan får vi se. Någon stark och tydlig utveckling verkar inte finnas för stunden.

Vad tror ni själva om börsen idag och speciellt under resten av veckan?
Kommentarer kräver registrering, t ex hos Blogger, Google, Yahoo, Wordpress eller annan OpenID-leverantör. Det är snabbt och enkelt att registrera sig hos Verisigns OpenID-tjänst eller MyOpenId, som kan rekommenderas, alternativt använd Facebook via tredjepartstjänsten Facebook-OpenId. Håll en god ton i kommentarerna, respektera övriga kommentatorer och läsare samt håll er till ämnet. Brott mot svensk yttrandefrihet, inklusive hets mot folkgrupp, hets mot kön, uppmaning till brott, eller personliga detaljer om privatpersoner och uppenbar reklam, inklusive politisk reklam, t ex länkar till politiska partier eller kopierad text från partier, kommer raderas. Det samma gäller sk folkhemsfundamentalistisk vokabulär och feministisk hetsretorik. En del inlägg identifieras automatiskt som spam och dyker därför inte upp förrän de avspammats, vilket kan ta flera timmar. Vid fler än 200 kommentarer syns inte alla kommentarer direkt utan man måste klicka på Visa fler. För ouppmärksamma kan det se ut som att kommentarer raderas eller censureras, men de finns kvar under Visa fler. Frånvaron av radering innebär inte ett stöd för kommentaren från bloggens sida, bara att den inte verkar bryta mot lagar, reglerna eller är en sanitär olägenhet. För att kunna kommentera behöver du ha tredjeparts cookies aktiverade i din webläsare.
Nedanstående kommentarer kommer från bloggläsare och är inte en del av det redaktionella innehållet.

5 kommentarer:

 1. Jag tror att det kommer att gå upp, eventuellt ner. Finns också vissa möjligheter att det går sidledes. Själv kör jag säkert och håller mig utanför.

  SvaraRadera
 2. Om inte idag så kommer det nog att gå neråt resten av året då det är dags att sälja alla förluster inför årsskiftet!

  SvaraRadera
 3. Den här kommentaren har tagits bort av skribenten.

  SvaraRadera
 4. Vi får en topp i morgon, eller eventuellt om två dagar, mellan 1105 - 1115. Sedan nedgång ett par procent fram till cirka 20 december. Det kan räcka med nedgång till 1185 - 1190, men man kan inte utesluta att vi ska ner och täppa till gapet vid 1069.

  Hur som helst så tror jag att vi kommer att ligga en bra bit över 1100 under första veckan i januari.

  Men vi kommer att få en långvarig topp i janauri eller eventuellt i början av mars. Jag rekommenderar att sälja av allt eller blanka då.

  Målkurs i januari: 1140 - 1150 eller bäst möjliga utfall blir att vi testar toppen från 2011 på 1182 i början av mars.

  SvaraRadera

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...