2012-12-21

Ingen julledighet

Idag damp lönen ner för de flesta anställda i Sverige och sedan blir det dessutom jul. Det innebär låglångtrafikhelg här på bloggen.


Julafton är generellt den minst besökta dagen på bloggen, sämre än en normal lördag. Även juldagen och annandag jul har normalt färre besökare än en lördag. Med tanke på att julafton idag föregås av tre lågtrafikdagar, nämligen fredagar, där trafiken försvinner efter lunch, veckans normala lågtrafikdag lördag, följt av söndagen som ser ut som en spegelvänd fredag men i år bör visa upp lördagstrafik, så kommer det bli rätt lite trafik här på bloggen.

Men som vanligt kommer det fortsättas publiceras inlägg ändå. Även på julafton.

På julafton kommer jag dela ut julklappar här på bloggen. Jag har presenter redo till t ex Anders Borg, diverse politiska partier och annat löst folk och organisationer. Även Timbro ska få en julklapp. Antagligen börjar jag julklappsutdelningen klockan 15:00 på julafton, eftersom svenska fårket då sitter bänkade framför Kalle Anka. Men nu har ni alltså en ursäkt att slippa Kalle. Öppna presenter är roligare än TV.

Iaf så gör den här bloggen aldrig uppehåll. Ni har väl märkt att jag varit bortrest på semester ganska nyligen? 

En fördel med detta är att då många andra tar julledigt, så kommer jag ta några steg upp på listorna när övriga slutar skriva. Hittills är rekordplaceringen på bloggportalen #25, även om jag återigen är nere på #26 i skrivande stund.

Påminner återigen om att jag signerar böcker på Bokia Kungsmässan i Kungsbacka i morgon 11:00 - 12:00 om någon vill säga hej eller fixa de sista julklapparna.

Så även om ni har ledigt, glöm inte att titta in här. Världen stoppar inte bara för att det är jul.
Kommentarer kräver registrering, t ex hos Blogger, Google, Yahoo, Wordpress eller annan OpenID-leverantör. Det är snabbt och enkelt att registrera sig hos Verisigns OpenID-tjänst eller MyOpenId, som kan rekommenderas, alternativt använd Facebook via tredjepartstjänsten Facebook-OpenId. Håll en god ton i kommentarerna, respektera övriga kommentatorer och läsare samt håll er till ämnet. Brott mot svensk yttrandefrihet, inklusive hets mot folkgrupp, hets mot kön, uppmaning till brott, eller personliga detaljer om privatpersoner och uppenbar reklam, inklusive politisk reklam, t ex länkar till politiska partier eller kopierad text från partier, kommer raderas. Det samma gäller sk folkhemsfundamentalistisk vokabulär och feministisk hetsretorik. En del inlägg identifieras automatiskt som spam och dyker därför inte upp förrän de avspammats, vilket kan ta flera timmar. Vid fler än 200 kommentarer syns inte alla kommentarer direkt utan man måste klicka på Visa fler. För ouppmärksamma kan det se ut som att kommentarer raderas eller censureras, men de finns kvar under Visa fler. Frånvaron av radering innebär inte ett stöd för kommentaren från bloggens sida, bara att den inte verkar bryta mot lagar, reglerna eller är en sanitär olägenhet. För att kunna kommentera behöver du ha tredjeparts cookies aktiverade i din webläsare.
Nedanstående kommentarer kommer från bloggläsare och är inte en del av det redaktionella innehållet.

1 kommentarer:

  1. Julklappsutdelningen blir nog intressant annars ökar väl bloggsurfande inte julstämning å det grövsta.
    Det är ju lite halva grejen att världen ska stanna en aning när det är jul, även om det bara är inbillning.

    SvaraRadera

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...