2010-10-31

Säljsignal i OMXS30

Som väntat gav OMXS30 en säljsignal i fredags när MA5 bröt ner genom MA14 och alltså bekräftade tidigare signal i MACD.

Åtestår att se om hackigheten kvarstår i OMXS30, eller om vi faktiskt får en rekyl nu. Annars är täta signaler ett tecken på osäkerhet.

MACD faller dock allt starkare vilket visar på en styrka i rörelsen, även om det snabbt kan vända. Jämför början av oktober.

Samtidigt är det alltid svårare att investera negativt, då negativa rörelser tenderar att vara mer volatila än de positiva. Men för tillfället ser det ut som det är sälj som gäller.
Kommentarer kräver registrering, t ex hos Blogger, Google, Yahoo, Wordpress eller annan OpenID-leverantör. Det är snabbt och enkelt att registrera sig hos Verisigns OpenID-tjänst eller MyOpenId, som kan rekommenderas, alternativt använd Facebook via tredjepartstjänsten Facebook-OpenId. Håll en god ton i kommentarerna, respektera övriga kommentatorer och läsare samt håll er till ämnet. Brott mot svensk yttrandefrihet, inklusive hets mot folkgrupp, hets mot kön, uppmaning till brott, eller personliga detaljer om privatpersoner och uppenbar reklam, inklusive politisk reklam, t ex länkar till politiska partier eller kopierad text från partier, kommer raderas. Det samma gäller sk folkhemsfundamentalistisk vokabulär och feministisk hetsretorik. En del inlägg identifieras automatiskt som spam och dyker därför inte upp förrän de avspammats, vilket kan ta flera timmar. Vid fler än 200 kommentarer syns inte alla kommentarer direkt utan man måste klicka på Visa fler. För ouppmärksamma kan det se ut som att kommentarer raderas eller censureras, men de finns kvar under Visa fler. Frånvaron av radering innebär inte ett stöd för kommentaren från bloggens sida, bara att den inte verkar bryta mot lagar, reglerna eller är en sanitär olägenhet. För att kunna kommentera behöver du ha tredjeparts cookies aktiverade i din webläsare.
Nedanstående kommentarer kommer från bloggläsare och är inte en del av det redaktionella innehållet.

1 kommentarer:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...