2010-10-18

Bloggens betyg 4.034

Enligt förra veckans undersökning blir bloggens snittbetyg 4.034, iaf om 752 av läsarna får säga sitt. För övrigt betydligt fler än vad som oftast svarar.

Nu påverkade kanske mina formuleringar intill siffrorna utfallet, men så det är ju ingen som gör något anspråk på vetenskaplighet här heller.
Kommentarer kräver registrering, t ex hos Blogger, Google, Yahoo, Wordpress eller annan OpenID-leverantör. Det är snabbt och enkelt att registrera sig hos Verisigns OpenID-tjänst eller MyOpenId, som kan rekommenderas, alternativt använd Facebook via tredjepartstjänsten Facebook-OpenId. Håll en god ton i kommentarerna, respektera övriga kommentatorer och läsare samt håll er till ämnet. Brott mot svensk yttrandefrihet, inklusive hets mot folkgrupp, hets mot kön, uppmaning till brott, eller personliga detaljer om privatpersoner och uppenbar reklam, inklusive politisk reklam, t ex länkar till politiska partier eller kopierad text från partier, kommer raderas. Det samma gäller sk folkhemsfundamentalistisk vokabulär och feministisk hetsretorik. En del inlägg identifieras automatiskt som spam och dyker därför inte upp förrän de avspammats, vilket kan ta flera timmar. Vid fler än 200 kommentarer syns inte alla kommentarer direkt utan man måste klicka på Visa fler. För ouppmärksamma kan det se ut som att kommentarer raderas eller censureras, men de finns kvar under Visa fler. Frånvaron av radering innebär inte ett stöd för kommentaren från bloggens sida, bara att den inte verkar bryta mot lagar, reglerna eller är en sanitär olägenhet. För att kunna kommentera behöver du ha tredjeparts cookies aktiverade i din webläsare.
Nedanstående kommentarer kommer från bloggläsare och är inte en del av det redaktionella innehållet.

8 kommentarer:

 1. Betyget 4,034 är lite oexakt, kan du inte ange några fler värdesiffror...

  SvaraRadera
 2. Lämnas som en övning åt läsaren.

  SvaraRadera
 3. Felräknat...

  ca 4,02792553191489361702127659574 är snitt

  SvaraRadera
 4. Bait-and-switch min gode man!

  Det där med sifferbetyget är en högst godtycklig efterhandskonstruktion - fåfänga bloggare där!

  Det läsaren hade att ta ställning till var fem värdeladdade påståenden numrerade 1-5, och inte någon betygsskala. Det finns ingen grund för att översätta resultatet till någon form av sifferbetyg.

  SvaraRadera
 5. Hade du haft med alternativet; "En blind höna som emellanåt pickar ett korn", mellan nr 3 och 4 hade det säkerligen "vunnit".

  SvaraRadera
 6. Tycker jag mer platsar mellan 2 och 3.

  SvaraRadera
 7. Nu förefaller du lite dyster Cornu. Kanske de här länkarna kan passa dagslynnet?

  http://www.nkmr.org/DSM_solzjenitsyn.pdf

  I artikeln talar Solzjenitsyn om att bristen på andlighet är kärnan till vår civilisations undergång. Vad är andlighet? tänkte jag. Jag vet knappt vad det är. Sedan såg jag denna film (som jag varmt rekommenderar) och då fick jag en tankeställare om att kanske civilsationen jag är en del av är anledningen till att jag knappt vet vad andlighet är.

  http://svtplay.se/v/2148178/dokumentar__den_gyllene_stranden

  Missa inte denna film Cornu! Tyvärr försvinner den redan imorgon från svtplay.

  Mvh
  Urban

  SvaraRadera
 8. Kan sammanfatta det lite enklare: En högst tankvärd och underhållande blogg med en bra uppdateringsfrekvens. Ligger solid i mitt bokmärkesfält!

  SvaraRadera

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...