2010-06-14

Skogspriser i en bubbla i södra Sverige enligt läsarna

Tidigare har ca 9% av läsarna, iaf de som svarar på mina undersökningar, angett att de äger en jord- eller skogsbruksfastighet.

Förra veckans undersökning gällde om skogspriserna i Södra Sverige, förlåt södra Sverige, är i en bubbla, och svaret från de som ville uttala sig var ett ja.

37% svarade ja på frågan om det är en bubbla i skogspriserna, 11% sade nej, och övriga visste inte. Kanske för att de inte äger någon skog. Antalet svar var också lägre än vanligt vilket ligger i linje med den höga svarsfrekvensen för "vet inte".
Kommentarer kräver registrering, t ex hos Blogger, Google, Yahoo, Wordpress eller annan OpenID-leverantör. Det är snabbt och enkelt att registrera sig hos Verisigns OpenID-tjänst eller MyOpenId, som kan rekommenderas, alternativt använd Facebook via tredjepartstjänsten Facebook-OpenId. Håll en god ton i kommentarerna, respektera övriga kommentatorer och läsare samt håll er till ämnet. Brott mot svensk yttrandefrihet, inklusive hets mot folkgrupp, hets mot kön, uppmaning till brott, eller personliga detaljer om privatpersoner och uppenbar reklam, inklusive politisk reklam, t ex länkar till politiska partier eller kopierad text från partier, kommer raderas. Det samma gäller sk folkhemsfundamentalistisk vokabulär och feministisk hetsretorik. En del inlägg identifieras automatiskt som spam och dyker därför inte upp förrän de avspammats, vilket kan ta flera timmar. Vid fler än 200 kommentarer syns inte alla kommentarer direkt utan man måste klicka på Visa fler. För ouppmärksamma kan det se ut som att kommentarer raderas eller censureras, men de finns kvar under Visa fler. Frånvaron av radering innebär inte ett stöd för kommentaren från bloggens sida, bara att den inte verkar bryta mot lagar, reglerna eller är en sanitär olägenhet. För att kunna kommentera behöver du ha tredjeparts cookies aktiverade i din webläsare.
Nedanstående kommentarer kommer från bloggläsare och är inte en del av det redaktionella innehållet.

4 kommentarer:

 1. Trogen läsare sedan länge2010-06-14 12:36

  tjenatjena!

  Har dågpn aningen om varför din Pagerank har sjunkit från en imponerande 5:a till den nuvarande nollan?

  Det tar ju ett tag att jobba upp sig på pagerankstegen, så något måste ha hänt för att att åka ner så långt helt plötsligt...

  SvaraRadera
 2. Ja, det vet jag precis. Det beror på byte till ny domän, vilket nollställer pagerank. Den nya domänen har dock redan 798 inlänkar enligt Google Webmaster Tools, så jag bör få någon form av pagerank nästa gång Google räknar om dessa, vilket väl sker typ en gång i kvartalet.

  SvaraRadera
 3. Härligt att äga skog när man slipper försäkra den och staten går in med skattepengar när det blåser ner ! Tänker inte skaffa försäkring framöver heller då man vet hur mycket det blir i kostnad på 30 år när ni skattebetalare likagärna kan stå för min försäkring.

  SvaraRadera
 4. Du är medveten om att man inte fick några skattepengar efter Gudrun, om man inte gjorde en vinst? Man fick 50:- i skatteavdrag på eventuell vinst per kubikmeter. De skogsägare som gjorde förlust, och de var många, fick inga pengar.

  Om du drabbas ensam kommer inte staten hjälpa dig, så försäkring är nog bäst, även om den också bara är högst begränsad.

  SvaraRadera

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...