2010-06-04

Men nu då!

Som bekant har jag ett riktigt uselt trackrecord när det gäller teknisk analys på den amerikanska fossilgasen, omvägen via ETF:en US Natural Gas (NYSE:UNG).

Nu har fossilgaspriset studsat fram och tillbaka en tid, och vid sidledes rörelse fungerar inte den TA-modell jag använder något vidare. I förrgår blev det ännu en köpsignal, men inget jag brydde mig om att lägga ut här. Igår så stack så UNG, och bröt igenom vad jag uppfattat som ett motstånd runt 7:75 och slutade dagen över 8:- USD.

Inget att fästa någon större uppmärksamhet vid kanske. Fan trot att vi skulle ha nått en botten. Inte med i grafen ovan, men inte ens MA50 har vänt upp än.

Tillägg: Även Börstjänaren tror på uppgång i fossilgasen.
Kommentarer kräver registrering, t ex hos Blogger, Google, Yahoo, Wordpress eller annan OpenID-leverantör. Det är snabbt och enkelt att registrera sig hos Verisigns OpenID-tjänst eller MyOpenId, som kan rekommenderas, alternativt använd Facebook via tredjepartstjänsten Facebook-OpenId. Håll en god ton i kommentarerna, respektera övriga kommentatorer och läsare samt håll er till ämnet. Brott mot svensk yttrandefrihet, inklusive hets mot folkgrupp, hets mot kön, uppmaning till brott, eller personliga detaljer om privatpersoner och uppenbar reklam, inklusive politisk reklam, t ex länkar till politiska partier eller kopierad text från partier, kommer raderas. Det samma gäller sk folkhemsfundamentalistisk vokabulär och feministisk hetsretorik. En del inlägg identifieras automatiskt som spam och dyker därför inte upp förrän de avspammats, vilket kan ta flera timmar. Vid fler än 200 kommentarer syns inte alla kommentarer direkt utan man måste klicka på Visa fler. För ouppmärksamma kan det se ut som att kommentarer raderas eller censureras, men de finns kvar under Visa fler. Frånvaron av radering innebär inte ett stöd för kommentaren från bloggens sida, bara att den inte verkar bryta mot lagar, reglerna eller är en sanitär olägenhet. För att kunna kommentera behöver du ha tredjeparts cookies aktiverade i din webläsare.
Nedanstående kommentarer kommer från bloggläsare och är inte en del av det redaktionella innehållet.

5 kommentarer:

 1. Fossilgasen i USA är felprissatt-varför kan man köpa energi för 4 USD/TBTU? som gas när oljan kostar 12?
  Är det kapiatalismens dilemma?
  Även ändliga resurser säljs till marknadspris, utan tanke på morgondagen!/Oppti

  SvaraRadera
 2. Marknadspris och värde är ibland två olika saker. När marknadspriset understiger det värde man själv anser att något har, är det ofta köpläge. Det är dock troligt man får vänta ut marknaden ett bra tag.

  Peyto chefen verkar optimistisk i sitt senaste marknadsbrev.

  SvaraRadera
 3. Cornu, vad anser du om Börstjänarens analys av oljepriset i närtid: http://www.borstjanaren.se/article/index/id/5806

  För min del tycker jag det verkar lite avigt, men är det Hard-Core TA som gäller kanske det låter vettigt.

  SvaraRadera
 4. Jag har köpsignal på oljan. BT kör längre glidande medelvärden än jag och alltså längre trender. 'nuff said.

  SvaraRadera
 5. Som bekant har jag ett riktigt uselt trackrecord när det gäller teknisk analys på den amerikanska fossilgasen, omvägen via ETF:en US Natural Gas (NYSE:UNG).

  Själv har jag uselt trackrecord när det gäller fundamental analys på den amerikanska fossilgasen. xD

  /Starvid

  SvaraRadera

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...