2010-06-07

Guldet över 320:- SEK/g. Nytt ATH. Tjatigt.

Guldet har nu passerat över 320:- SEK per gram.

Börjar bli lite tjatigt det här med ATH. Får väl sluta rapportera om det.
Kommentarer kräver registrering, t ex hos Blogger, Google, Yahoo, Wordpress eller annan OpenID-leverantör. Det är snabbt och enkelt att registrera sig hos Verisigns OpenID-tjänst eller MyOpenId, som kan rekommenderas, alternativt använd Facebook via tredjepartstjänsten Facebook-OpenId. Håll en god ton i kommentarerna, respektera övriga kommentatorer och läsare samt håll er till ämnet. Brott mot svensk yttrandefrihet, inklusive hets mot folkgrupp, hets mot kön, uppmaning till brott, eller personliga detaljer om privatpersoner och uppenbar reklam, inklusive politisk reklam, t ex länkar till politiska partier eller kopierad text från partier, kommer raderas. Det samma gäller sk folkhemsfundamentalistisk vokabulär och feministisk hetsretorik. En del inlägg identifieras automatiskt som spam och dyker därför inte upp förrän de avspammats, vilket kan ta flera timmar. Vid fler än 200 kommentarer syns inte alla kommentarer direkt utan man måste klicka på Visa fler. För ouppmärksamma kan det se ut som att kommentarer raderas eller censureras, men de finns kvar under Visa fler. Frånvaron av radering innebär inte ett stöd för kommentaren från bloggens sida, bara att den inte verkar bryta mot lagar, reglerna eller är en sanitär olägenhet. För att kunna kommentera behöver du ha tredjeparts cookies aktiverade i din webläsare.
Nedanstående kommentarer kommer från bloggläsare och är inte en del av det redaktionella innehållet.

11 kommentarer:

 1. Jag har bara väntat på den här posten! När du inte orkar uppdatera det uppenbara längre.
  Ja det kommer väl bli lite tjatigt, då du kommer få skriva om nytt ATH varje vecka lång tid framöver. Dock var det intressant och fascinerade att se så många av dina läsare inte har ngn exponering mot guld. Det var överraskande då iaf jag och många med mig trodde dina läsare var mer än normalbegåvade.
  Nej ingen "bubbla", inte ens nära. Däremot är Den Största Bubblan av dem alla på väg att "spricka", Fiatpengarna och på andra sidan av den Riktiga bubblan finns reala/fasta "riktiga" tillgångar.

  SvaraRadera
 2. Pojkarna som "kom över" 15 kg i kuppen idag blir nog glada nu.

  /Mikael

  SvaraRadera
 3. Det behövs inte mycket mer för att det ska bli ATH i alla valutor.........

  Greshams law playing out in reality.

  SvaraRadera
 4. Sanningen är alltid tjatig och tråkig.

  SvaraRadera
 5. Jag har sagt det i många månader: Det är för sent att gå in i guld nu.

  SvaraRadera
 6. Sänder en medlidsam tanke till alla dem som aldrig vågade kliva på guldexpressen. Hur fasen ska ni bära er nu....har det blivit lättare kliva på nu på ngt sätt? Skulle inte tro det.

  Om ni inte vet svaret på frågan kan ni nog tryggt ställa in er på att ni missat tåget. Det kommer bara bli svårare och svårare komma med ombord

  Vinkar till publiken

  SvaraRadera
 7. Än är sista ordet inte sagt på Guld och Silver sanna mina ord.

  SvaraRadera
 8. Det är inte för sent att hoppa på guldtåget.
  Det har sagts att om vi inför en ny guldmyntfot kommer guldet att kosta 300.000 kr/g inte 300kr/g som idag...
  Kanske något att fundera på.

  SvaraRadera
 9. 323,63 kr/g and counting... Gränsen 10000kr/oz (31.1g) passerades för inte så länge sen.
  http://goldprice.org/NewCharts/gold/images/gold_1d_o_l_SEK.png

  SvaraRadera
 10. Månskensbonde2010-06-07 22:44

  Det verkar som om spärrvakterna från DI har hittat hit. Hittills har man varit förskonad från den typen av anonyma expertutlåtande.

  SvaraRadera
 11. Inte alls tjatigt. Medierna rapporterar ju aldrig om det.

  SvaraRadera

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...