2009-12-07

Ni är inte oroliga över Dubaikrisen

Förra veckans undersökning om Dubaikrisen gav följande resultat.

Ni verkar kort sagt inte speciellt oroliga. Väger man de som hade en uppfattning så får den möjliga krisen 2.88 i allvarlighet på en femgradig skala.
Kommentarer kräver registrering, t ex hos Blogger, Google, Yahoo, Wordpress eller annan OpenID-leverantör. Det är snabbt och enkelt att registrera sig hos Verisigns OpenID-tjänst eller MyOpenId, som kan rekommenderas, alternativt använd Facebook via tredjepartstjänsten Facebook-OpenId. Håll en god ton i kommentarerna, respektera övriga kommentatorer och läsare samt håll er till ämnet. Brott mot svensk yttrandefrihet, inklusive hets mot folkgrupp, hets mot kön, uppmaning till brott, eller personliga detaljer om privatpersoner och uppenbar reklam, inklusive politisk reklam, t ex länkar till politiska partier eller kopierad text från partier, kommer raderas. Det samma gäller sk folkhemsfundamentalistisk vokabulär och feministisk hetsretorik. En del inlägg identifieras automatiskt som spam och dyker därför inte upp förrän de avspammats, vilket kan ta flera timmar. Vid fler än 200 kommentarer syns inte alla kommentarer direkt utan man måste klicka på Visa fler. För ouppmärksamma kan det se ut som att kommentarer raderas eller censureras, men de finns kvar under Visa fler. Frånvaron av radering innebär inte ett stöd för kommentaren från bloggens sida, bara att den inte verkar bryta mot lagar, reglerna eller är en sanitär olägenhet. För att kunna kommentera behöver du ha tredjeparts cookies aktiverade i din webläsare.
Nedanstående kommentarer kommer från bloggläsare och är inte en del av det redaktionella innehållet.

3 kommentarer:

 1. Storbritanniens exponering mot Dubai kommer att bli intressant. Håll även utkik efter Dubai Holdings som är på väg att konka eller gå in i en rekonstruktion.

  SvaraRadera
 2. Namninsamling mot invandringspolitiken

  Sprid videon på den här länken så är det nog många som vill skriva på!

  http://demokratbloggaren.wordpress.com/2009/12/07/namninsamling-mot-invandringspolitiken/

  SvaraRadera
 3. Demokratibloggen. Spammar du en enda gång till så blockerar jag bort dig. Det har inget med ditt budskap att göra, utan det faktum att du spammar.

  SvaraRadera

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...