2009-09-06

Utvärdering av Stora Modebloggdagen

Ni kan utvärdera Stora Modebloggdagen genom att säga ifrån här ute till höger.

Oroa er inte. Ni kommer inte få se något mer mode, eller snarare antimode. Har iofs en del andra 20+ år gamla kläder att visa upp, men det får nog tidigast bli framåt jul. Eller på tvåårsdagen. Eller inte alls.

Svara ute till höger, som vanligt kan jag inte se vem du är eller var du sitter när du svarar, så din åsikt är helt anonym för mig.

Nu måste jag jobba hårt på att få in finansreklam igen via Adsense. Får alltså skriva mycket om börsen, aktier, obligationer, sparande, banker, finanskris, olja, guld, silver etc så gårdagens skada åtgärdas.
Kommentarer kräver registrering, t ex hos Blogger, Google, Yahoo, Wordpress eller annan OpenID-leverantör. Det är snabbt och enkelt att registrera sig hos Verisigns OpenID-tjänst eller MyOpenId, som kan rekommenderas, alternativt använd Facebook via tredjepartstjänsten Facebook-OpenId. Håll en god ton i kommentarerna, respektera övriga kommentatorer och läsare samt håll er till ämnet. Brott mot svensk yttrandefrihet, inklusive hets mot folkgrupp, hets mot kön, uppmaning till brott, eller personliga detaljer om privatpersoner och uppenbar reklam, inklusive politisk reklam, t ex länkar till politiska partier eller kopierad text från partier, kommer raderas. Det samma gäller sk folkhemsfundamentalistisk vokabulär och feministisk hetsretorik. En del inlägg identifieras automatiskt som spam och dyker därför inte upp förrän de avspammats, vilket kan ta flera timmar. Vid fler än 200 kommentarer syns inte alla kommentarer direkt utan man måste klicka på Visa fler. För ouppmärksamma kan det se ut som att kommentarer raderas eller censureras, men de finns kvar under Visa fler. Frånvaron av radering innebär inte ett stöd för kommentaren från bloggens sida, bara att den inte verkar bryta mot lagar, reglerna eller är en sanitär olägenhet. För att kunna kommentera behöver du ha tredjeparts cookies aktiverade i din webläsare.
Nedanstående kommentarer kommer från bloggläsare och är inte en del av det redaktionella innehållet.

2 kommentarer:

  1. Tycker valet av modell spär på size zero trenden, alla kan inte se ut som "rögade ålar"

    SvaraRadera
  2. Förstår tyvärr inte vad "zero size" avser. Är jag för fet, för kort, eller är jag byggd som en (kvinnlig) fotomodell? Eller är jag för lång?

    Tyvärr finns det inte så mkt fett på den här kroppen, eventuell bredd på axlarna maskeras av kläderna, och hur mycket jag än går upp i vikt så syns det inte.

    SvaraRadera

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...