2009-09-04

332 935 besök, 86 259 besökare och 509 885 sidvisningar senare

I morgon är det ett år sedan jag började blogga. Statistiken från denna tid hittar ni nedan, men då är inte hela idag fredag inräknad ännu.

På ettårsdagen i morgon lördag så förvandlas bloggen som utlovat till en modeblogg. Jag har haft fotograf med Riktigt Stor Digitalkamera här, och kan avslöja att jag själv kommer vara med på bild.

Nu har jag lite finjusteringar på morgondagens inlägg kvar. Tills dess bjuder jag er en god helg.
Kommentarer kräver registrering, t ex hos Blogger, Google, Yahoo, Wordpress eller annan OpenID-leverantör. Det är snabbt och enkelt att registrera sig hos Verisigns OpenID-tjänst eller MyOpenId, som kan rekommenderas, alternativt använd Facebook via tredjepartstjänsten Facebook-OpenId. Håll en god ton i kommentarerna, respektera övriga kommentatorer och läsare samt håll er till ämnet. Brott mot svensk yttrandefrihet, inklusive hets mot folkgrupp, hets mot kön, uppmaning till brott, eller personliga detaljer om privatpersoner och uppenbar reklam, inklusive politisk reklam, t ex länkar till politiska partier eller kopierad text från partier, kommer raderas. Det samma gäller sk folkhemsfundamentalistisk vokabulär och feministisk hetsretorik. En del inlägg identifieras automatiskt som spam och dyker därför inte upp förrän de avspammats, vilket kan ta flera timmar. Vid fler än 200 kommentarer syns inte alla kommentarer direkt utan man måste klicka på Visa fler. För ouppmärksamma kan det se ut som att kommentarer raderas eller censureras, men de finns kvar under Visa fler. Frånvaron av radering innebär inte ett stöd för kommentaren från bloggens sida, bara att den inte verkar bryta mot lagar, reglerna eller är en sanitär olägenhet. För att kunna kommentera behöver du ha tredjeparts cookies aktiverade i din webläsare.
Nedanstående kommentarer kommer från bloggläsare och är inte en del av det redaktionella innehållet.

12 kommentarer:

 1. Jag bjuder också dig på en God Helg. Tack för året - mycket intressant och lärorikt. Helt enkelt strålande.

  SvaraRadera
 2. Ja grattis på ettårsdagen då! =)

  SvaraRadera
 3. Jag har inte följt bloggen så länge, men nu är jag fast! Skall med intresse se vad som bjuds på ettårsdagen ;)

  SvaraRadera
 4. Modeblogg känns väldigt 2007 för min del. Låt gå för denna gång, men till nästa år hoppas jag du tar steget och hänger på det senaste, nämligen nakenbloggen...

  God helg!

  SvaraRadera
 5. Grattis Cornu. Och tack.
  Ser fram emot modefotografierna. Om de påminner det minsta om din Avatar så.........

  SvaraRadera
 6. Om din blogg håller lika hög nivå på modet som det håller på ekonomi/politikanalyserna så kan det inte bli billigt för dig!

  Skall bli intressant och se vad som komma skall.

  SvaraRadera
 7. Gratulerar på ett års dagen! Instämmer med övriga, initierad och läsvärd blogg!

  SvaraRadera
 8. Ha ha! Ser fram emot att se vad herrn har att bjuda på i modeväg.

  SvaraRadera
 9. Grattis på födelsedagen C. Ett klart lyft sedan vcw-tiden. Fast jag undrar, är du alltid så tvärsäker i verkligheten om allting som du verkar på bloggen?

  Ha det gott
  /CK

  SvaraRadera
 10. Jaha, ja ett särdeles intressant populistiskt drag att utlova en bild mitt på blanka ettårsdagen. Bloggen kommer ju fullständigt att explodera av besökare...hoppas den stackars servern står pall!
  Grattis i förskott på ettårsdagen, vete fn om jag vågar kolla in modebilderna imorgon, du har väl en Zorro-mask eller liknande...
  Förstår att du lockas av Blondinbellas besökarantal men hoppas innerligt att du fortsätter skriva också...ibland iaf...:o)

  SvaraRadera
 11. Tja du vete sjutton hur jag hittade hit, men läst din blogg så gott som dagligen i nästan ett års tid nu.. =)

  SvaraRadera
 12. Hej, Man får gratulera på ettårsdagen!!!
  Mvh Daniel
  http://www.natekonomen.se

  SvaraRadera

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...